Om vill vest

Kan man kombinere skiseiling og familieliv? Ja! Gøy er det også!

Jeg som skriver det meste av denne bloggen heter Anders Waage Nilsen. Jeg har skrevet om friluftsliv og jobbet i magasinbransjen i mange år. Jeg oppdaget plutselig at jeg hadde mange tekster liggende på harddisken, og kjente et stikk av inspirasjon: La oss starte et eksperiment. Å skrive om friluftsopplevelser uten deadline-press, kun av inspirasjon. I samme slengen kan vi gi nytt liv til gamle tekster, og ha en kanal å dele inspirasjon og tips fra de eventyrene vi faktisk har vært på. I tillegg kan vi gi litt skeive mat-tips, og erfaringer med utstyr vi er fornøy med.

Utgangspunktet vårt er at vi er en familie på fem. To aktive voksne, med en drøm om å leve et aktivt liv, og tre unger med relativt ulike behov, ferdigheter og personligheter. Den yngste er for ordens skyld en nyfødt baby. Vi kjører en Berlingo, bor i et litt trangt enderekkehus, har hektiske jobber etc. Vi deler altså utgangspunkt med de aller fleste mennesker i samme livssituasjon. Vi mener selv at vi er ganske flinke til å dra på eventyr, til tross for at vi lever familieliv og har hektiske jobber. Vi figurerte blant annet i boka Fjellbarna, skrevet av Eivind Eidslott (som også har en blogg).

Hvis du synes denne bloggen ble for frisksport-aktig, kan du gjerne besøke seksjonen for mer høytsvevende refleksjoner om politikk og teknologi og sånn.

Og en ting til:

Vi er ikke bare ute i naturen. Vi er også på Twitter. Og på Facebook. Følg oss der.

Spørsmål?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s